شرکت بیمه نوین نمایندگی رسمی 3350
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

از اینکه در انتخاب خود ما را انتخاب کردید تا به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید سپاسگذاریم و امیدواریم که بتوانیم انتظارات شما را در این رابطه برآورده سازیم . بنابراین جهت تحقق به این امر مهم به کمک و همکاری صمیمانه شما دوستان عزیز نیازمندیم و امیدواریم با عضویت خود در این فضا و انتقال مطالب به ما کمک نمائید .
موضاعات
معرفی شرکت خودرو آتش سوزی باربری حوادث عمر و بازنشستگی هواپیما مهندسی مسولیت اخبار علمی فرهنگی ورزشی سیستم استعلام بیمه مرکزی سایر پول درمان آموزش بازاریابی سرگرمی نقاشی تصاویر دیدنی آیین نامه مسابقه
پیوند وبلاگ
PCTech
سیب اس ام اس
ثبت نامه بیمه بازنشستگی
آنتی ویروس آواست
كلوپ هواداران رئال مادريد
ایلیابلوگ
شرکت بیمه نوین
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه
همسریابی
درگاه پرداخت اینترنتی

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مسائل مربوط به بیمه و خدمات آن و آدرس www.Bkkg.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما

در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
تير 1393
خرداد 1392
ارديبهشت 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
بهمن 1390
دی 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
بیمه البرز شیراز
تبادل لینک
پرداخت الکترونیکی حق بیمه بازنشستگی
آریا رنک
اس ام اس سیب
وضعیت بیمه بازنشستگی
سامانه بیمه بازنشستگی
دریافت برنامه بیمه نوین
سازمان خدمات درمانی
سازمان تامین اجتماعی
شرکت بیمه ما
شرکت بیمه ملت
شرکت بیمه حافظ
شرکت بیمه میهن
شرکت بیمه توسعه
شرکت بیمه رازی
شرکت بیمه پارسیان
شرکت بیمه آسیا
شرکت بیمه البرز
شرکت بیمه دانا
شرکت بیمه ایران
اورژانس کامپیوتر
جوان امروز
سازمان هواشناسی
استانداری گلستان
شرکت مخابرات گلستان
شرکت گاز گلستان
شرکت ملی گاز ایران
شرکت مخابرات ایران
دولت الکترونیک
ایرانسل
بانکداری اینترنتی ملت
همراه اول
بانک ملی
نوآوران جوان
مدیران سبز
مجله خلاقیت
آنتی ویروس آواست
پخش زنده شبکه های تلویزیون
شرکت بیمه نوین شعبه همدان
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
سفارش آنلاین قلیون

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 91
بازدید کل : 5079
تعداد مطالب : 117
تعداد نظرات : 29
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



روشهای نگهداری (طولانی مدت) بازاریاب در نمایندگی های بیمه

 

روشهای نگهداری (طولانی مدت) بازاریاب در نمایندگی های بیمه

در هر مرحله از رُشد صنعت بیمه کشورمان، مهارتها و توانایی های متفاوتی برای بقا و کامیابی، مورد نیاز بوده است. یک زمان لازم بود پیگیر و متمرکز باشید تا کار را به انجام برسانید و از رقبا جلو بیفتید. لازم بود مطمئن شوید که همه در اطراف تان همین کار را می کنند. اما امروزه شرایط کمی فرق کرده است. این روزها مهمترین مهارتی که احتمالاً می توانید در خودتان ایجاد کنید این توانایی است که بهترین بازاریابن را استخدام کنید و سپس آنها را در بلندمدت نگه دارید. توانایی تان در این کار، بیشتر از هر مهارت دیگری که بتوانید در زمینه فروش و بازاریابی بیمه به دست آورید، در موفقیت شما تأثیر دارد. 

سالها پیش در کتابی خواندم که: «تمام زندگی، آموختنِ توجه است». توجه تان به هرکجا که برود، زندگی تان هم به همانجا خواهد رفت. وقتی شروع کنید به توجه ویژه به استخدام و نگهداشتن بازاریابان عالی در بیمه، در این کار بهتر و بهتر می شوید. در توانایی تان برای مصاحبه، انتخاب و استخدام بهترین بازاریابان بیمه، ماهر و ماهرتر می شوید. در توانایی تان برای مدیریت، رهبری و ایجاد انگیزش میان تیم فروش تان کارآ و کارآتر می شوید. و درنهایت، یکی از برترین نمایندگان بیمه در کشور خواهید شد.

در مقاله قبل، 9 روش جذب و استخدام بازاریاب در نمایندگی های بیمه را به شما آموزش دادم. اما مشکل بیشتر نمایندگان بیمه، فقط با مسئله جذب بازاریابان بالقوه برطرف نمی شود.هنگامی که بتوانید با استفاده از 9 روش گفته شده در مقاله قبل، بازاریابان خوبی را استخدام کنید، درواقع تنها نیمی از راه را رفته اید. از اینجای کار به بعد، مسئله اصلی، نگهداری این بازاریابان در بلندمدت است.

این روزها بازاریاب خوب، با ارزش تر و کمیاب تر از آن است که بتوانیم مثل گذشته بگوییم: «اگر در کارش جا نیفتاد، مشکل خودش است». همانگونه که در مقاله قبل اشاره کردم، هزینه جایگزینی یک بازاریاب، با یک بازاریاب جدید، 3 برابر هزینه نگهداری همان بازاریاب خواهد بود. حال فرض کنید نماینده ای که 80% تمرکز خود را بر فروش بیمه های عمر و سرمایه گذاری گذاشته است، با رویکردی که در زمینه پرداخت کارمزدهای بیمه های عمر در آیین نامه 68 اتخاذ شده، چگونه و چند بار خواهد توانست 3برابر هزینه بیشتر در جذب بازاریاب های شبکه فروش خود را تحمل کند؟!!

در ادامه، روشهایی را به شما ارائه خواهم نمود که با استفاده از آنها قادر خواهید بود تا بازاریابانی که استخدام می کنید را در بلندمدت حفظ کرده و آنها را در حداکثر سطح انگیزش و عملکرد خود نگاه دارید.

روشهای نگهداری (طولانی مدت) بازاریاب در نمایندگی های بیمه

تکنیک شماره 1: بازاریابان خود را درست مشغول به کار کنید:

کارآیی بازاریابان شما در ماهها و سالهای آینده تا حد بسیار زیادی به این بستگی دارد که آنها را در ابتدای امر، چطور مشغول به کار می کنید؟

با توضیح ارزشها، تصویر ذهنی، رسالت و مقصود شرکت تان به بازاریاب جدید شروع کنید. به وی توضیح دهید کاری که شرکت بیمه و نمایندگی شما می کند واقعاً برای بیمه گذاران و مراجعان تان مهم است. یکی از مهمترین رسالت های شما به عنوان یک نماینده بیمه این است که بازاریاب جدید را درمورد اهمیت و ارزش شغلش و جایگاهش در کار شرکت به عنوان خدمتی مهم به جامعه، توجیه کنید.

باید در روز اول، بازاریاب جدید را دور بگردانید و او را با سایر پرسنل دفتری و فروش خود، آشنا کنید. (البته اگر او اولین نفری نباشد که بعد از خودتان استخدام می کنید!)

حداقل، باید در ابتدا با بازاریاب جدیدتان وقت بگذرانید تا احساس کند در یک خانواده جدید پذیرفته شده است. برای هر بازاریاب جدید، یک نظام رفاقت برقرار کنید؛ یعنی یک شخص لایق دیگر (یا خودتان) را مسؤول کنید که به عنوان دوست یا رفیق، همراه این بازاریاب، کار کند. 

به یاد داشته باشید که اگر یک بازاریاب جدید را درست مشغول به کار کنید، نسبت به شغل خود و نسبت به شرکت شما خیلی مثبت تر، با انگیزه تر و متعهدتر می شود. یکی دو هفته اول، اهمیت بسیار زیادی در ایجاد نگرش مناسب در ذهن بازاریاب جدید دارد. 

تکنیک شماره 2: بازاریاب جدیدتان را با قدرت به راه اندازید:

اگر بازاریاب جدیدتان را مطابق با روشهای مقاله قبل و درست انتخاب و استخدام کرده باشید، او حالا بی قرار، مشتاق و آماده است که وارد کار جدیدش شود و راه بیفتد. حالا با دادن مقدار زیادی کار برای انجام، او را به راه اندازید. سنگینی کار در ابتدا، شغل بازاریابی بیمه را چالش برانگیز و هیجان انگیز می کند. ضمن اینکه وی موقعیتهای فراوانی هم برای بازخورد و تبادل افکار درباره بازاریابی بیمه را تجربه خواهد نمود. وقتی یک بازاریاب، موقعیتهای زیادی دارد که درباره کار حرف بزند و سؤال کند، خودش را خیلی سریعتر در شرکت جا می اندازد. 

به محض اینکه این بازاریاب، مشغول به کار شد، باید فرصتی پیدا کنید که در حین انجام درست یک کار، مچش را بگیرید! در این لحظه باید به سراغش بروید و او را مورد تحسین و تشویق قرار دهید. علت انجام این کار این است که افراد در روزها و هفته های اول یک کار جدید، بیش از حد حساسند و در این زمان، بیشتر از همه پذیرای تأثیر مثبت هستند. 

منبع : سایت بیمه مارکتینگ 

مدیران سبز 

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
چگونه بازاریاب بیمه استخدام کنیم؟

 

 

این روزها پای درد دل هرکدام از نمایندگان بیمه که می نشینم حرف از عدم موفقیت در جذب بازاریاب و از آن مهمتر در نگهداری طولانی مدت بازاریاب هاست! برخی از آنها هنوز به قول خودشان اندر خم یک کوچه اند و در جذب بازاریاب دچار مشکل شده اند و برخی دیگر، این مرحله را پُشت سر گذاشته اند و با مشکل نگهداری بازاریاب های شان دست به گریبان هستند. 

البته این بحث وقتی داغ تر شد که یکی از کاربران بیمه مارکتینگ در شبکه اجتماعی موضوعی با عنوان "ایجاد و راه اندازی شبکه فروش" را راه اندازی کرد و ناگهان موجی از نظرات و پیشنهادات کاربران به راه افتاد. هنگامی که داشتم اظهار نظرات کاربران را مطالعه می کردم متوجه شدم این مشکل خودمان قبلاً در شبکه فروش بیمه مارکتینگ تجربه کرده ایم. درواقع مشکل از دو بخش اصلی تشکیل شده: 1. جذب بازاریاب و 2. نگهداری بازاریاب. 

در لابه لای اظهار نظرات، به نوشته ای از محمدرضا جمشیدی عزیز (دوست و همکار من و مدیر فروش و آموزش بیمه مارکتینگ) برخوردم که با بیان شیوای خود و به شکلی ساده، مشکل را تشریح نموده بود که آن را در ادامه می خوانید:

«« با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز . موضوع بحث و نظرات دوستان بسیار جالب بود و همین باعث شد تا مطلب کوتاهی رو به دوستان گوشزد کنم. این روزها از دنیای مشتری مداری پا به عرصه مشتری نوازی گذاشته ایم و همانطور که یکی از دوستان در اینجا اشاره کوتاهی داشت در این شغل و حرفه، "بازریاب" مشتری ماست چراکه ما به واسطه او با مشتری در ارتباط هستیم . شرایط روحی او تعیین کننده مذاکرات او و همچنین برداشت مشتریان از نمایندگی ماست .تامین مالی او ، وفاداری او نسبت به شما و حتی مشکلات خصوصی او می تواند تاثیر بسیار زیادی بر شغل و حرفه شما بگذارد . متاسفانه در صحبت های دوستان می شه این رو متوجه شد که به بازاریاب و مشاور با دید ابزاری نگاه شده . دوستان عزیز، یک مشاور فروش و بازاریاب هم به اندازه هر کدام از ما آرزوهای مادی و روحی بلند پروازانه ای می تونه داشته باشه ، پس باید با او ارتباط نزدیکی برقرار کرد و هدف رو به معنای واقعی سودمند بودن این حرفه برای او قرار داد . بارها این اتفاق ساده در تیم فروش بنده و آقای عسگری افتاده که برای بازاریابی که حتی یک فروش موفق نداشت، وقت بیشتری گذاشته و حتی برای

چگونه بازاریاب بیمه استخدام کنیم

او مشتری پیدا کرده ، قرار گذاشته ، مذاکره کرده و در نهایت فروش را قطعی کرده و در تمام این مراحل، بازاریاب را همراه خود داشته تا به او این حس را بدهیم که تو می توانی و تو در این فروش موثر هستی و با پرداخت کارمزد آن فروش به صورت کامل این حرکت را از حالت شعار گونه خارج کردیم و البته در زمان حاضر شاهد فعالیت همان بازاریاب به صورت مستقل و کاملا حرفه ای هستیم . ضرب المثل معروفی داشتیم که می گفت: "پیدا کردن دوست آسان است و نگه داشتن آن سخت! به نظر من بازاریاب دوست و رفیق شغل و حرفه من است و پیدا کردن آن سخت نیست؛ ولی نگه داشتن او هزینه و زمان زیادی را از یک مدیر خواهد گرفت. دوستان، زمان و دوره مدیریت پُشت میز تمام شده است . از پُشت میزهای شیک خود بیرون بیایید و هدف خود را سودآوری بازاریابان خود قرار دهید. شما باید از مشکلات فروش او آگاه باشید. بازار به طور مداوم در حال تولید Objectionهای  جدید (منظور از Objection مشکلات و بهانه هایی است که مشتری در جریان فروش مطرح کرده و به واسطه آن، قصد برون روی از پروسه فروش را دارد) و تصورات اشتباهیست که مردم نسبت به بیمه دارند. تمام زمانی را که شما از پُشت میز به مدیریت بپردازید، از بازار عقب خواهید ماند و نمی توانید راهنمای خوبی برای دوستان خود در تیم فروشتان باشید و در نتیجه نمی توانید کاری کنید که او درآمدزایی و همچنین احساس خوبی در این حرفه داشته باشد و به زودی او را از دست خواهید داد . آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز در تشکیل و ومنسجم تر کردن شبکه های فروششان را دارم. محمد رضا جمشیدی؛ مدیر فروش و آموزش گروه آموزش و مشاوره بیمه مارکتینگ.»»فکر نمی کنم با توجه به نوشته بالا، دیگر نیازی به توضیحات بیشتر باشد! اما هدف دیگر از نوشتن این مقاله این است که به شما دو دسته راهکار ارائه کنیم. دسته اول، شامل روشهایی برای جذب و استخدام صحیح بازاریاب است. زیرا اگر افراد درستی را استخدام نکنید در آینده قادر به حفظ آنها نخواهید بود. دسته دوم، شامل روشهایی برای نگهداری و حفظ افرادی است که به درستی انتخاب و استخدام کرده اید. در این مقاله به روشهایی در

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
بازی ردشدن در فروشندگی بیمه

همه می‌دانند که ردشدن در حرفه‌ی فروشندگی بیمه، یکی از واقعیت‌هاست. این "ترس از ردشدن" است که در وهله اول، سبب می‌شود افراد بسیاری شغل فروشندگی بیمه را در همان ابتدای کار، رها می‌کنند! همه ما می‌دانیم که ردشدن نامطلوب است و سبب تضعیف روحیه می‌شود و دلیل اصلی شکست بسیاری از فروشندگان بیمه است. بنابراین بیایید از همین ابتدا با این واقعیت روبه‌رو شویم. در مقام یک فروشنده بیمه، به‌احتمال خیلی زیاد، در شغل خود، ردشدن را بیشتر از تأییدشدن تجربه کرده‌اید. این یک موضوع بدیهی در زندگی شغلی ماست. پس از پذیرش این واقعیت، قدم منطقی بعدی، یافتن بهترین راه برای کنار آمدن با این "دشمن" شماره یک موفقیت در فروش است. درست مثل دریانوردی که باید بیاموزد چگونه با باد، امواج و طوفان‌های موسمی دریا کنار بیاید، یک فروشنده بیمه نیز باید بدانند که چگونه با نپذیرفتن و ردشدن، مقابله کند. درست مانند سربازانی که باید یک ارتش را در جبهه‌ی جنگ شکست بدهند، فروشندگان بیمه هم باید بر دشمن عمومی خود، یعنی ردشدن، غلبه کنند. 

 به تمامی نکات زیر توجه کنید، آنها را به‌خاطر بسپارید و تمرین کنید. به‌زودی اتفاقات خوبی می‌افتد و درمی‌یابید که درحقیقت، ردشدن، بیش از آنکه شما را ناکام کند، به نفع شماست! می‌توانید از این دشمن، یک هم‌پیمان بسازید و همین اتحاد و پیمان، سبب خلاقیت بیشتر شما می‌شود!

1. به‌محض اینکه از سوی مشتری رد می‌شوید، به‌عضویت گروه مقتدری از فروشندگان حرفه‌ای بیمه، پذیرفته خواهید شد! از زمان‌های قدیم، میلیون‌ها فروشنده بیمه، نبرد مشابهی با همین دشمن، داشته‌اند. تمامی فروشندگان حرفه‌ای بیمه، به این واقعیت پی برده‌اند که تا وقتی خطر شکست را نپذیری، هرگز پیروز نمی‌شوی. وقتی که سنّ شما بیشتر شود و به زندگی حرفه‌ای گذشته‌ی خود می‌اندیشید براساس اینکه برخورد شما در اوج مبارزه با ردشدن، چگونه بوده است، احساس غرور، پشیمانی یا رضایت خواهید کرد.

 2. ردشدن یا سبب می‌شود که کارتان را رها کنید و یا اینکه شما را محکم‌تر می‌سازد. همچنین درمی‌یابید که از گروه فروشندگان موفق بیمه هستید یا نه. اگر رد شوید و به آن انعطاف نشان دهید، قوی‌تر خواهید شد؛ درست مثل درختی که بر اثر وزش باد، خم می‌شود. اگر نتوانید آن را تحمل کنید و مانند یک شاخه‌ی کوچک خشکیده بشکنید، بدانید که باید به دنبال شغل دیگری به‌جز فروشندگی بیمه بروید. 

 

3. ردشدن، ذهن شما را هوشیارتر می‌کند، اگر هرگز آن را تجربه نکنید، نمی‌توانید برای مقابله با آن، حواس جمعی و قدرت مورد نیاز را به‌دست آورید. هرگز فکر نکنید که فروشندگی بیمه، ساده است. فراموش نکنید که اگر فروختن بیمه‌نامه شما آسان بود، شرکت‌های بیمه، بچه‌های دبیرستانی را با کمترین دستمزد، استخدام می‌کردند تا کار شما را انجام دهند. از کنار آمدن با ردشدن، به تجربه‌های ذهنی خواهید رسید. آن را به منزله‌ی دوره‌ی کارشناسی ارشد در رشته فروشندگی بیمه، تلقی کنید! 

 

همه می‌دانند که ردشدن در حرفه‌ی فروشندگی بیمه، یکی از واقعیت‌هاست. این "ترس از ردشدن" است که در وهله اول، سبب می‌شود افراد بسیاری شغل فروشندگی بیمه را در همان ابتدای کار، رها می‌کنند! همه ما می‌دانیم که ردشدن نامطلوب است و سبب تضعیف روحیه می‌شود و دلیل اصلی شکست بسیاری از فروشندگان بیمه است

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
15 راه ساده برای نفوذ در قلب مشتری

 

15 راه ساده برای نفوذ در قلب مشتری

 سعید وفائی ، اشاره:

1-در سلام کردن پیشقدم باشید و جواب سلام را هم به گرمی بدهید.
آیا برای شما هم پیش آمده که به فروشگاه و یا شرکتی مراجعه کنید که در آن فرد مسئول، نه تنها به شما سلام نمی کند بلکه جواب سلام شما را هم نمی دهد ؟ تازه اگر به شما خیلی هم لطف بکند بدون اینکه به شما نگاهی بیندازد زیر لب چیزی شبیه سلام می گوید !در فرهنگ ما سلام معمولا اولین کلمه در شروع ارتباط است .در روایات دینی هم تاکید شده که جواب سلام واجب است. بنابراین تا حد ممکن شما اولین نفری باشید که سلام می کند و در پاسخ دادن به سلام هم با استفاده از لحن مناسب و حالت گشوده چهره و افزودن کلماتی مثل "خوش آمدید" و"در خدمت شما هستم" و... پذیرنده بودن خود را به مشتری القا کنید.

 2-قصدتان کمک کردن باشد، حتی اگر سود مستقیمی در کار نباشد.  
متاسفانه بسیاری از فروشندگان به محض اینکه می فهمند یک مشتری بالقوه   خریدی از آنهانخواهد کرد، بدون حوصله به باقی سوالات وی پاسخ می گویند و حاضر نیستند هیچ کمکی به مشتری بکنند .بعضی پارا فراتر گذاشته و با نصب برگه هایی از این قبیل "فلان چیز را نداریم سوال نفرمایید "جلوی بهانه های ارتباطی با مشتری را می گیرند. این افراد اگر می دانستند با یک ارتباط سازی ساده ، چگونه می توانستند در دفعات بعدی به همان مشتری فروش داشته باشند هیچگاه اینگونه رفتارهای  به دور از مشتری مداری از خود بروز نمی دادند .کاری کنید تا مشتری باز هم به شما رجوع کند.حتی اگر از شما آدرسی را پرسیدند با جان و دل راهنمایی کنید.

3-مشاور مشتری خود باشید. 
اگر نگرش شما این باشد که با کشف نیازها و خواسته های مشتری، به عنوان یک مشاور، او را برای یک خرید صحیح و با ارزش  راهنمایی کنید به شما تبریک می گویم، زیرا این گونه، مشتری خود را برای مدتی طولانی حفظ خواهید کرد. اگر مشتری احساس کندکه شما قبل از اینکه به سود خود توجه داشته باشید ،منافع او را در نظر می گیرید، به شما اعتماد می کند و اعتماد یکی از مهمترین ارکان فرایند فروش است.بنابراین لازم است قبل از اینکه به ارائه توضیحات محصول خود بپردازید، با پرسش های خوب، هر چه بیشتر در مورد مشتری و نیازهایش اطلاعات کسب کنید وآنگاه در راستای کمک به اوبرای خرید مناسب ، از هیچ تلاشی دریغ نکنید.

 

در سلام کردن پیشقدم باشید و جواب سلام را هم به گرمی بدهید. آیا برای شما هم پیش آمده که به فروشگاه و یا شرکتی مراجعه کنید که در آن فرد مسئول، نه تنها به شما سلام نمی کند بلکه جواب سلام شما را هم نمی دهد ؟ تازه اگر به شما خیلی هم لطف بکند بدون اینکه به شما نگاهی بیندازد زیر لب چیزی شبیه سلام می گوید !در فرهنگ ما سلام معمولا اولین کلمه در شروع ارتباط است
بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
90 نکته برای در دست گرفتن زمام زمان در سال 91

 

90 نکته برای در دست گرفتن زمام زمان در سال 91

اشاره:     

با رعایت این نکات از وقت باارزش خود درسال 1391بهتر استفاده کنید. مدیریت زمان مهارتی است که همه ما به آن نیاز داریم.

             

1- بین کار و زندگی تعادل برقرار کنید.
2- برای تندرستی و سلامتی جسم و روانتان به طور جدی برنامه‌ریزی كنید.
3- از یک‌بعدی بودن بپرهیزید!
4- کارهایی را که باید انجام بشوند و نیز آنهایی را که لزومی به انجامشان نیست، مشخص کنید.
5- اموری را که نیاز به حضور و نظارت مستقیم شما ندارند، به یک فرد مطمئن و لایق بسپارید.
6- از راهنمایی خواستن و راهنمایی کردن دیگران دریغ نکنید.
7- از پرگويي بپرهيزيد تا بيشتر بياموزيد.
8- خط‌مشی زندگیتان را تعیین كنید.
9- زمان و همچنین مکان‌هایی را برای خلوت و آرامش خود برگزینید.
10- از فواید کار گروهی بی‌بهره نمانید.
11- خودتان را دست‌کم نگیرید.
12- به هدف خود ایمان داشته باشید.
13- به حرکات خود سرعت ببخشید.
14- زیرک‌تر و هوشمندانه‌تر عمل کنید.
15- رفتارها و واکنش‌هایتان را در روابط و شرایط بهتر كنید!
16- وقتی بی‌خواب می‌شوید، مراقبه کنید!
17- به خاطر موارد بی‌اهمیت یا کم‌اهمیت، انرژیتان را تلف نکنید.
18- تندخوانی را بیاموزید.
19- وقت خود را برای مجاب کردن دیگران هدر ندهید.
20- هر چیزی را سر جای خودش بگذارید تا دنبال آن نگردید.
21- همیشه سراغ افرادی بروید که در کار خود استاد باشند، حتی اگر مجبور باشید بهای بیشتری بپردازید.
22- اگر مشکلی پیش آمد به دنبال علت آن بگردید، نه مقصر.
23- مسووليت تمام چيزهايي را كه تا به حال پيش آمده بر عهده بگيريد!
24- نگرانی‌هایتان را رها کنید. فکر کردن به آنها زمان و انرژی زیادی می‌گیرد.
25- از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربه‌های ناموفق آنان را تکرار نکنید.
26- از موثر بودن کاری که می‌خواهید انجام دهید اطمینان پیدا کنید.
27- برای انجام کار مورد نظر برنامه‌ریزی داشته باشید.
28- موارد مهم را از موارد جزیی جدا کنید.
29- تمام قوایتان را به کار گیرید.
30- دو روز را در زندگي بايد ناديده بگیرید: ديروز و فردا. امروز را دریابید.
31- برای ملاقات‌های کاری یا دوستانه زمان مشخصی را تعیین کنید.
32- تمام تلاشتان را بکنید و برای رسیدن به جواب این شش "چ" صبور باشید: چه کسی؟ چه چیزی؟ چه جایی؟ چه وقتی؟ چه جوری؟ چرا؟
33- هر خواسته و هر کار شما باید واضح و روشن باشد.
34- انگیزه خود را برای رسیدن قوی کنید.
35- هدف شما باید خاص خودتان باشد.
36- مشخصات یک هدف خوب به این قرار است: دست‌یافتنی، ملموس، مناسب شخص، و زمان‌دار.
37- حتما حتما حتما برای همسرتان وقت بگذارید.
38- حتما حتما حتما برای بودن با فرزندانتان و رفع نیازهای آنان وقتی را اختصاص دهید!
39- قدردان و شکرگزار باشید.
40- کارها را پیچیده نکنید. ساده‌سازی را تمرین كنيد!
41- شرایط را تحت کنترل داشته باشید.
42- در انتخاب خود دقت داشته باشید.
43- درست و به‌موقع تصمیم بگیرید.
44- به امورتان نظم و ترتیب بدهید.
45- سعی کنید همیشه محیط اطرافتان منظم باشد.
46- مطمئن شويد كه اطرافیانتان اهداف و آرزوهاي شما را درك كرده و پشتيبان و مشوق شما هستند.

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
آیا در بازاریابی از «پرده نمایش سوم» استفاده می‌کنید؟

 

آیا در بازاریابی از «پرده نمایش سوم» استفاده می‌کنید؟

تعداد کاربران تلفن همراه در جهان از مرز 5 میلیارد نفر گذشته است، یعنی حدود سه‌چهارم مردم دنیا از این دستگاه کوچک و جادویی استفاده می‌کنند. در 75 کشور جهان میزان نفوذ موبایل از جمعیت فراتر رفته است، یعنی به‌طور متوسط هر فرد بیش از یک موبایل دارد! شاید یکی از دلایل آن باشد که تلفن همراه دیگر فقط وسیله‌ای برای مکالمه نیست، بلکه دستگاهی برای انجام انواع کارها و فعالیت‌ها مانند بازی‌کردن، آگاهی از وضعیت آب و هوا، یافتن مسیر راه‌ها، دسترسی به رسانه‌های اجتماعی، شنیدن موسیقی، دیدن فیلم و همینطور خواندن اخبار است.

نکته دیگر آن است که بیش از یک میلیارد نفر از صاحبان تلفن همراه از موبایل‌های هوشمند استفاده می‌کنند که در واقع کامپیوترهایی شخصی و کوچک هستند. همانطور که می‌دانیم استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند در ایران نیز با استقبال غیرقابل‌تصوری مواجه شده است و کمتر جوانی را می‌بینیم که هدفش از خرید موبایل فقط مکالمه باشد. امروزه بسیاری از تلفن‌های همراه امکان اتصال به اینترنت را دارند و استفاده از اینترنت همراه نیز روز به روز گسترده‌تر می‌شود. کارشناسان تحمین زده‌اند که در سال 2014 میزان مصرف اینترنت با تلفن همراه از کامپیوترهای شخصی پیشی خواهد گرفت!

 

کارشناسان تحمین زده‌اند که در سال 2014 میزان مصرف اینترنت با تلفن‌های همراه از کامپیوترهای شخصی پیشی خواهد گرفت!

صفحه موبایل «پرده سوم» نامیده می‌شود. اولین صفحه‌ای که چشم‌ها را به خود خیره کرد تلویزیون بود. تبلیغات تلویزیونی تا مدت‌ها یکی از اثربخش‌ترین روش‌های دسترسی به مخاطبان بود. البته این امکان فقط در اختیار شرکت‌های بزرگ و قدرتمند قرار داشت. عیب بزرگ این نوع تبلیغ یک‌طرفه بودن آن بود. تبلیغاتی پخش می‌شد و مخاطب نمی‌توانست به‌راحتی نظرش را درباره آن محضصول یا خدمت اعلام کند.

پرده دومی که توجه‌ها را به خود جلب کرد، صفحه مانیتور کامپیوترهای شخصی بود. با توسعه اینترنت این صفحه بسیار جذاب‌تر و پرمخاطب‌تر شد. بسیاری از بازاریابان باهوش بلافاصله شروع به استفاده از این صفحه برای انتقال پیام‌های خود کردند. تبلیغات در این صفحه بسیار ارزانتر از تلویزیون بود و بازخورد آن نیز بسیار سریع‌تر مشخص می‌شد. البته همه از اینترنت استفاده نمی‌کنند، پس بازارهدف به کاربران اینترنت محدود می‌شد.

سومین صفحه‌ای که توجه‌ها را به خود معطوف کرده است صفحه تلفن همراه است. البته این صفحه نسبت به‌سال‌های پیش بسیار جذاب‌تر و خوشرنگ‌تر شده است. حال تلفن‌های همراه با صفحه‌های باکیفیتشان می‌توانند میلیون‌ها رنگ را با وضوحی بسیار بالا به‌نمایش بگذارند و دیگر نگاه کردن به این صفحه، خسته‌کننده و تکراری نیست. این فرصت بی‌نظیر توجه شرکت‌های بزرگ را به‌خود جلب کرده است و نسل جدیدی از بازاریابی با نام بازاریابی تلفن همراه آغاز شده است.

البته بسیاری از مردم بازاریابی با موبایل را با ارسال پیامک تبلیغاتی یکسان می‌دانند، ولی باید تاکید کنیم که بازاریابی با موبایل مفهوم بسیار گسترده‌تری است که شرکت‌های پیشتاز بر آن کار می‌کنند. مثلا بازی جدیدی برای موبایل ارائه می‌کنند که امکان اتصال به اینترنت را دارد و به‌صورتی محسوس یا نامحسوس تبلیغات و اخبار آن شرکت در حین بازی به مخاطب منتقل می‌شود!

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
آیا در بازاریابی از «پرده نمایش سوم» استفاده می‌کنید؟

 

آیا در بازاریابی از «پرده نمایش سوم» استفاده می‌کنید؟

تعداد کاربران تلفن همراه در جهان از مرز 5 میلیارد نفر گذشته است، یعنی حدود سه‌چهارم مردم دنیا از این دستگاه کوچک و جادویی استفاده می‌کنند. در 75 کشور جهان میزان نفوذ موبایل از جمعیت فراتر رفته است، یعنی به‌طور متوسط هر فرد بیش از یک موبایل دارد! شاید یکی از دلایل آن باشد که تلفن همراه دیگر فقط وسیله‌ای برای مکالمه نیست، بلکه دستگاهی برای انجام انواع کارها و فعالیت‌ها مانند بازی‌کردن، آگاهی از وضعیت آب و هوا، یافتن مسیر راه‌ها، دسترسی به رسانه‌های اجتماعی، شنیدن موسیقی، دیدن فیلم و همینطور خواندن اخبار است.

نکته دیگر آن است که بیش از یک میلیارد نفر از صاحبان تلفن همراه از موبایل‌های هوشمند استفاده می‌کنند که در واقع کامپیوترهایی شخصی و کوچک هستند. همانطور که می‌دانیم استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند در ایران نیز با استقبال غیرقابل‌تصوری مواجه شده است و کمتر جوانی را می‌بینیم که هدفش از خرید موبایل فقط مکالمه باشد. امروزه بسیاری از تلفن‌های همراه امکان اتصال به اینترنت را دارند و استفاده از اینترنت همراه نیز روز به روز گسترده‌تر می‌شود. کارشناسان تحمین زده‌اند که در سال 2014 میزان مصرف اینترنت با تلفن همراه از کامپیوترهای شخصی پیشی خواهد گرفت!

 

کارشناسان تحمین زده‌اند که در سال 2014 میزان مصرف اینترنت با تلفن‌های همراه از کامپیوترهای شخصی پیشی خواهد گرفت!

صفحه موبایل «پرده سوم» نامیده می‌شود. اولین صفحه‌ای که چشم‌ها را به خود خیره کرد تلویزیون بود. تبلیغات تلویزیونی تا مدت‌ها یکی از اثربخش‌ترین روش‌های دسترسی به مخاطبان بود. البته این امکان فقط در اختیار شرکت‌های بزرگ و قدرتمند قرار داشت. عیب بزرگ این نوع تبلیغ یک‌طرفه بودن آن بود. تبلیغاتی پخش می‌شد و مخاطب نمی‌توانست به‌راحتی نظرش را درباره آن محضصول یا خدمت اعلام کند.

پرده دومی که توجه‌ها را به خود جلب کرد، صفحه مانیتور کامپیوترهای شخصی بود. با توسعه اینترنت این صفحه بسیار جذاب‌تر و پرمخاطب‌تر شد. بسیاری از بازاریابان باهوش بلافاصله شروع به استفاده از این صفحه برای انتقال پیام‌های خود کردند. تبلیغات در این صفحه بسیار ارزانتر از تلویزیون بود و بازخورد آن نیز بسیار سریع‌تر مشخص می‌شد. البته همه از اینترنت استفاده نمی‌کنند، پس بازارهدف به کاربران اینترنت محدود می‌شد.

سومین صفحه‌ای که توجه‌ها را به خود معطوف کرده است صفحه تلفن همراه است. البته این صفحه نسبت به‌سال‌های پیش بسیار جذاب‌تر و خوشرنگ‌تر شده است. حال تلفن‌های همراه با صفحه‌های باکیفیتشان می‌توانند میلیون‌ها رنگ را با وضوحی بسیار بالا به‌نمایش بگذارند و دیگر نگاه کردن به این صفحه، خسته‌کننده و تکراری نیست. این فرصت بی‌نظیر توجه شرکت‌های بزرگ را به‌خود جلب کرده است و نسل جدیدی از بازاریابی با نام بازاریابی تلفن همراه آغاز شده است.

البته بسیاری از مردم بازاریابی با موبایل را با ارسال پیامک تبلیغاتی یکسان می‌دانند، ولی باید تاکید کنیم که بازاریابی با موبایل مفهوم بسیار گسترده‌تری است که شرکت‌های پیشتاز بر آن کار می‌کنند. مثلا بازی جدیدی برای موبایل ارائه می‌کنند که امکان اتصال به اینترنت را دارد و به‌صورتی محسوس یا نامحسوس تبلیغات و اخبار آن شرکت در حین بازی به مخاطب منتقل می‌شود!

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
مشاوره بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک 3

 

مشاوره بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک 3

 

1. در استخدام کارمند با مشکل مواجه هستم. گزینه مناسبی پیدا نمی‌کنم. افرادی هم که استخدام می‌شوند پس از مدتی با من دوست می‌شوند و دیگر کارایی قبلی را ندارند. لطفا راهنمایی کنید.

اگر در رشد یک کسب و کار چند مورد کلیدی وجود داشته باشد به‌طور قطع یکی از آنها داشتن افراد مناسب است. بسیاری از دوستان در جلسات مشاوره می‌گویند که کارمند خوب پیدا نمی‌شود. من نظری کاملا مخالف دارم. در ایران افراد نابغه و باارزش فراوانند. معمولا مشکل از آنجا ناشی می‌شود که فرایند استخدام کارمند برای مدیر یک کار کم‌ارزش و وقت‌گیر تلقی می‌شود. معمولا استخدام‌ها فقط در مصاحبه با چند نفر خلاصه می‌شود. اگر می‌خواهید افراد بی‌نظیری را در کنار خودتان داشته باشید به فرایند استخدام به‌چشم یکی از مهم‌ترین کارهای ممکن برای رشد کسب‌و‌کار نگاه کنید.

هیچوقت با افراد مناسب و معمولی قانع نشوید. افرادی را بیابید که هرکدام در کارشان بی‌نظیر باشند و همچنین خصوصیات اخلاقی عالی داشته باشد. یافتن چنین افرادی در یک روز امکان‌پذیر نیست. شاید لازم باشد روز‌ها وقت صرف کنید و با حوصله فراوان با افراد زیادی مصاحبه کنید. آقای لاری هاکمن اخیرا با بیل گیتس مصاحبه‌ای داشت و بیل‌گیتس در این مصاحبه توضیح می‌داد که یک سوم روز کاری‌اش به استخدام اختصاص داشت و یکی از رازهای موفقیت مایکروسافت در سال‌های گذشته همین موضوع است.

اگر کارمندانتان فوق‌العاده نیستند معمولا باید بر دو مهارت مهم به‌عنوان مدیر کار کنید. انتخاب صحیح کارمندان و آموزش کارمندان. وقتی افراد بی‌نظیر را استخدام کردید کار تمام نمی‌شود. کارمندان شما باید همواره در حال یادگیری باشند. یکی از بهترین راه‌ها برای آموزش مداوم تیم‌تان برگزاری جلسات منظم هفتگی است که در آن هرکدام مطلبی را آماده می‌کنند و در این جلسات به رشد همدیگر کمک می‌کنند. همچنین در این جلسات هر فرد آزادانه می‌تواند پیشنهاداتی برای بهبود کار بدهد.

مشکلی که در سال‌های اخیر مخصوصا در شرایط بحران اقتصادی خود را نشان می‌دهد، جدا شدن افراد باارزش از سازمان‌ها است. افراد فوق‌العاده به‌راحتی در هر جایی کار نمی‌کنند و اگر کار کنند و ببینند شرایط مهیا نیست آنجا را ترک می‌کنند. بنابرین اگر می‌خواهیم کارمان رشد سریعی داشته باشد باید محل کارمان را به مکانی بسیار باارزش و لذت‌بخش برای کارمندان تبدیل کنیم. کارمندان خوب باید احساس کنند مهم‌ترین فرد شرکت هستند و نظراتشان ارزش دارد و مورد استقبال واقع می‌شود.

بنابرین اگر بخواهم به‌صورت خلاصه جوابتان را بدهم: کارمندان خوب فراوانند! احتمالا وقت و انرژی کافی برای یافتن آنها صرف نمی‌کنید و اگر افراد فوق‌العاده را بیابید و به آنها آموزش‌ مداوم بدهید به‌هیچ وجه نگران دوست شدن با کارمندان خود نباشید. این موضوع حتی می‌تواند به نفع شما و آنها باشد.

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
5 اشتباه بزرگ در بازاریابی با ایمیل

 

5 اشتباه بزرگ در بازاریابی با ایمیل

بازاریابی با ایمیل در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. البته بسیاری از افراد در ایمیل مارکتینگ موفق نیستند. در این مقاله به چند اشتباه رایج می‌پردازیم که پرهیز از آنها نتیجه عملیات بازاریابی با ایمیل را بهتر می‌کند.

 

1. نوشتن کل موضوع در متن ایمیل
یکی از اشتباهات افراد تازه‌کار در بازاریابی با ایمیل آن است که متن ایمیل را مانند متن یک آگهی چاپی طراحی می‌کنند. آنها تمام موضوع را در متن ایمیل توضیح می‌دهند و توقع دارند مخاطبشان با خواندن متن ایمیل تصمیم نهایی خود را بگیرد. ایمیل در‌واقع تبلیغی برای یک صفحه مشخص در سایت شما است. شما باید در آن تبلیغ حس کنجکاوی را تحریک کنید و مخاطب را ترغیب کنید تا روی لینک داخل ایمیل کلیک کند و به صفحه خاصی از وب‌سایت شما مراجعه کند.

یکی از مزایای این‌ روش آن است که تعداد علاقه‌مندان به یک موضوع مشخص می‌شوند. فرض کنید فردی به خرید یک جاروبرقی هوشمند علاقه‌مند است و شما در متن ایمیل قیمت آنرا نیز درج کرده‌اید. این فرد با دیدن قیمت، از خرید منصرف می‌شود و ایمیل را می‌بندد. بنابرین به وب‌سایت شما مراجعه نمی‌کند و شما به‌هیچ وجه نمی‌توانید تشخیص دهید که چند درصد افراد به محصول علاقه‌مند هستند و مشکل آنها فقط قیمت بالای محصول است.

من در بازاریابی ایمیلی از روشی استفاده می‌کنم که نام آنرا «حذف پارامترهای تصمیم‌گیری» گذاشته‌ام. در این روش هر پارامتری که تاثیر قابل‌توجهی بر فرایند تصمیم‌گیری مخاطب دارد از ایمیل حذف می‌شود و به صفحه وب‌سایت منتقل می‌شود. بنابرین کسانی بر لینک داخل ایمیل کلیک می‌کنند که به موضوع اصلی علاقه‌مندند ولی شاید موانعی وجود دارد که از خرید منصرف ‌شوند.

برای روشن‌تر شدن موضوع دو حالت متفاوت را برای عملیات بازاریابی ایمیلی درنظر بگیرید. فرض کنید شما تور تفریحی برگزار می‌کنید و به 1000 نفر از اعضای سایت اطلاع‌رسانی می‌کنید. در حالت اول 300 نفر از داخل ایمیل به سایت شما می‌‌روند و سپس فقط 4 نفر ثبت‌نام می‌کنند. در حالت دوم 10 نفر وارد وب‌سایت می‌شوند و باز دقیقا 4 نفر ثبت‌نام می‌کنند. اگر سیستم آمارگیری دقیقی نداشته باشید شاید نتایج این دو عملیات یکسان به‌نظر برسد. ولی نتایج این دو عملیات خیلی متفاوت هستند! در حالت اول 30 درصد از مخاطبان به تور تفریحی علاقه‌مندند، ولی تعداد بسیار کمی ثبت‌نام کردند. شاید با کمی بررسی و حتی تماس با اعضای سایت دلیل آن مشخص شود. مثلا شاید تور شما دقیقا با بازی فینال مسابقات جام‌جهانی مقارن شده است. بنابرین با ایجاد تصحیحاتی کوچک می‌توان تعداد خریداران را به‌شدت افزایش داد، زیرا تعداد کلیک‌ها نشان می‌دهد علاقه‌مندی کافی به این موضوع وجود دارد. در حالت دوم اوضاع کاملا فرق می‌کند. از 1000 نفر فقط 10 نفر لینک داخل ایمیل را کلیک کرده‌اند و علاقه‌مندی خود را نشان داده‌اند. این آمار نشان می‌دهد این محصول یا خدمت شما محبوبیت زیادی در اعضای سایت ندارد و شاید بهتر باشد چنین توری را حذف کنید یا با قیمتی متفاوت برای افرادی خاص برگزار کنید.

بنابرین اگر تمام مطلب را در متن ایمیل بنویسید نمی‌توانید آماری باارزش جمع‌آوری کنید، ولی با هدایت علاقه‌مندان به سایت، آمار علاقه‌مندان به محصول یا خدمتی خاص مشخص می‌شود.

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
رقابت در فروش بیمه و راهکارهای مقابله با رقبا

 

رقابت در فروش بیمه و راهکارهای مقابله با رقبا

 

بحث رقابت در صنعت بیمه، یک بحث بسیار جدی است که تقریباً تمام نمایندگان و فروشندگان بیمه، به‌طور روزانه با آن دست به گریبان هستند. در این مقاله‌ی کوتاه آموزشی، به‌طور مختصر به مسئله رقابت در بازار بیمه و نحوه مقابله با شرکتهای بیمه رقیب می‌پردازیم:

چقدر در برابر اقدام‌های شرکتهای بیمه رقیب، آسیب‌پذیر هستید؟

پاسخ این است که: «خیلی بیشتر از آنچه تصور می‌کنید!». آیا شما فهرستی از مشتریانی که تمایل دارید همیشه با آنان معامله کنید دارید؟ حتماً جواب‌تان مثبت است. فکر می‌کنید رقیب‌تان هم، چنین فهرستی دارد؟ به‌طور مسلم، بله! می‌دانید نام چه کسانی در فهرست زقیب شماست؟ مشتری‌های محبوب شما!!

تمام فکر و ذکر رقبای شما این است که مشتری‌های محبوب شما را از چنگ‌تان در بیاورند. کمی فکر کنید ببینید تا به‌حال شده مشتریِ رقیب‌تان را به‌چنگ بیاورید؟ مطمئنم می‌گویید: بله! آیا بعید است آنان هم بخواهند چنین کاری بکنند؟ البته که بعید نیست! شک نداشته باشید همین الآن در گوشه‌ی دیگری از شهر، گروهی سرگرم بررسی راه‌هایی هستند که بتوانند روی دست شما بزنند.

امیدشان این است که شما همان روش‌های قدیمی را دنبال کنید، با بی‌میلی جواب تلفن‌ها را بدهید، کسانی که برای شما کار می‌کنند مجرب و آموزش‌دیده نباشند و در وبسایت شما مطلب تازه‌ای برای خواندن پیدا نشود. چون در اینصورت کافی است با کم‌کردن مبلغ ناچیزی از قیمت بیمه‌نامه، به مشتری شما بگویند: وقتی تفاوتی بین پوشش‌های این دو بیمه‌نامه نیست چرا پول بیشتری بپردازید!

واقعیت این است که هرگز از میزان آسیب‌پذیری شما در مبارزه با رقبای‌تان کم نخواهد شد. مشکل اینجاست که شما به‌قدر کافی این مسئله را جدی نمی‌گیرید. وقتی به خود می‌آیید که مشتری را از دست داده‌اید و دیگر خیلی دیر است. چرا نصف وقتی را که در آینده لازم است به تلاش برای برگرداندن مشتری‌های ازدست رفته اختصاص دهید، همین حالا صرف یافتن راههایی برای پایبندکردن کسانی که با شما معامله دارند، نمی‌کنید؟

چه آموزش‌هایی باید ببینم که از رقبایم پیشی بگیرم؟ چه باید بکنم که رقبایم را پشت‌سر بگذارم؟

اگر می‌خواهید رقبای‌تان را پشت‌سر بگذارید، باید رازها و راهکارهای رسیدن به موفقیت را بدانید؛ باید برای رسیدن به هدف، برنامه‌ریزی کرد. در ادامه، 11 راهکار اثبات‌شده در راستای پیشی‌گرفتن شما از رقبای‌تان ارائه نموده‌ایم:


جهت مطالعه ادامه مطلب به ادامه مطلب مراجعه نماید .

 

 

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
شما تا چه اندازه، مذاکره‌کننده‌ی خوبی هستید؟

 شما تا چه اندازه، مذاکره‌کننده‌ی خوبی هستید؟

ما بیش از حدی که تصور می‌کنیم، مذاکره می‌کنیم. ما در همه ابعاد و جوانب زندگی خود مذاکره می‌کنیم. بالابردن مهارت‌های مذاکره‌ای به‌معنای صعود از نردبان ترقی شغلی است. هدف مذاکره این است که در زمینه‌ای میان دو یا چند نفر، توافقی به‌عمل آید. بعضی از مذاکره می‌ترسند زیرا آن را مترادف تعارض، اختلاف، احساسات بد و ازخودگذشتگی بی‌مورد می‌دانند! اما واقعیت این است که در یک مذاکره اصولی، تعادلی میان هدف‌های هر یک از طرفین ایجاد می‌شود تا نتیجه‌ای بر اساس دیدگاه برنده - برنده به‌دست آید.
همانطور که می‌دانید، فروش بیمه، فرآیند پیچیده و نسبتاً مشکلی است. اما در مقابل این سطح از پیچیدگی، کمتر فروشنده‌ی بیمه‌ای به اهمیت به‌سزایی که هنر مذاکره در جریان فروش موفق بیمه دارد، پی برده است. چند نفر از ما به‌عنوان فروشندگان بیمه، تاکنون یک جلد کتاب و حتی یک مقاله در ارتباط با هنر مذاکره اصولی خوانده‌ایم؟ چند نفر از ما اساتید بلامنازع مذاکره در ایران همچون دکتر مسعود حیدری را می‌شناسیم و از تعالیم و تجربیات آنها بهره‌مند شده‌ایم؟
برای شروع یادگیری فرآیند مذاکره اصولی، ابتدا لازم است بدانید که درحال حاضر تا چه اندازه، بر این مقوله تسلط دارید.
در اینجا، یک آزمون استاندارد، ارائه نموده‌ایم که به‌واسطه‌ی آن، می‌توانید به میزان تسلط خود بر هنر مذاکره اصولی پی برده و درصورتی‌که در این زمینه ضعیف هستید، شروع به تقویت این مهارت و هنر تأثیرگذار در جریان فروش انواع بیمه‌نامه نمایید:
سؤال اول: تا چه اندازه، شنونده‌ی خوبی هستید؟
الف) بد
ب) متوسط
ج) خیلی خوب
سؤال دوم: کدام‌یک از کلمات زیر را با مذاکره در ارتباط می‌دانید؟
الف) امتیازدادن
ب) همکاری
ج) موفقیت
سؤال سوم: آیا به‌نظر شما مذاکرات، جالب هستند؟
الف) تنها درصورتی‌که خلاصه و مختصر باشند.
ب) اگر خودم را برای آن آماده کرده باشم.
ج) بله! مشروط براینکه به خواسته‌ام برسم.
سؤال چهارم: رویکرد خود را در برخورد با مذاکره چگونه توصیف می‌کنید؟
الف) مأیوس
ب) آماده
ج) رقابت‌آمیز
سؤال پنجم: آیا همیشه برنده و بازنده‌ای در کار است؟
الف) بله! من معمولاً بازنده هستم.
ب) نه! لزوماً هر دو طرف اگر اهل سازش و مصالحه باشند برنده می‌شوند.
ج) بله! من معمولاً برنده هستم. من به‌ندرت تسلیم می‌شوم.
سؤال ششم: چه‌مدت زمانی را صرف تدارک و آماده‌کردن خود می‌کنید؟
الف) معمولاً در لحظه‌های آخر این کار را می‌کنم. کارم خیلی زیاد است.
ب) تا حدی که امکانش وجود داشته باشد. سعی می‌کنم هدف‌هایم را اولویت‌بندی و واکنش‌ها و نتایج را پیش‌بینی کنم.
ج) می‌دانم برای بردن چه نیازی دارم، در همین حد، کافی است.
سؤال هفتم: تا چه اندازه از مهارت‌های گوش‌دادن، استفاده می‌کنید؟
الف) نه خیلی زیاد
ب) تا جایی که امکانش وجود داشته باشد
ج) خیلی زیاد
سؤال هشتم: به‌هنگام مذاکره زبان تن خود را چگونه توصیف می‌کنید؟
الف) سلطه‌پذیر
ب) ارتباط برقرارکننده
ج) تهاجمی
سؤال نهم: نقش خود را در مذاکره چگونه توصیف می‌کنید؟
الف) حمایت‌گرانه
ب) فراهم‌آورنده اطلاعات
ج) خط مقدم
سؤال دهم: وقتی مذاکرات، داغ می‌شوند چه واکنشی از خود نشان می‌دهید؟
الف) وحشت‌زده می‌شوم و کوتاه می‌آیم
ب) پیشنهاد تنفس می‌دهم تا آرامش بر اشخاص حاکم گردد
ج) به‌شدت مبارزه می‌کنم و می‌کوشم مخالف را از پیش بردارم
سؤال یازدهم: وقتی زمان گرفتن ترفیع می‌رسد با رئیس‌تان چگونه صحبت می‌کنید؟
الف) منتظر می‌مانم تا او پیشنهاد بدهد
ب) پیشرفت خودم را توضیح می‌دهم و می‌گویم چرا شایسته ترفیع و ارتقاء هستم
ج) می‌گویم باید حقوق مرا افزایش دهید، درغیر این‌صورت...
 
حال امتیازات خود را براساس اطلاعات زیر جمع‌بندی کنید:
 

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
تکنیکهای مؤثر پاسخگویی به اعتراضات مشتری در فروش بیمه (قسمت دوم)

 

تکنیکهای مؤثر پاسخگویی به اعتراضات مشتری در فروش بیمه (قسمت دوم)

 

در مقاله قبل، 10 ایراد رایج در جریان فروش بیمه مطرح شدند. در این مقاله به ادامه توضیح درباره سایر ایرادات رایج و نحوه مقابله با آنها می‌پردازیم:

11. مؤدب باشید و با احترام برخورد کنید:

هر انتقادی را با مهربانی، ادب و احترام پاسخ دهید. ملایم و با ملاحظه باشید. حتی اگر جمله‌ی انتقادآمیز مشتری‌تان را برای دفعه‌ی هزارم نیز می‌شنوید، طوری رفتار کنید که گویی یک پیشنهاد باارزش است.

مطمئناً این جمله‌ی قدیمی را شنیده‌اید: «برای مردم مهم نیست که چقدر معلومات دارید؛ مهم این است که چه اندازه به آنها اهمیت می‌دهید». وقتی ایراد مشتری را گرم و سنجیده پاسخ می‌دهید مشتری متوجه می‌شود که شما واقعاً به او اهمیت می‌دهید. درنتیجه، او نیز به شما و بیمه‌نامه‌ای که عرضه می‌کنید اهمیت می‌دهد.

12. روش "نگرانی مشترک برطرف‌شده":

بهترین روش برخورد با ایرادات مشتری، استفاده از روش "نگرانی مشترک برطرف‌شده" است که روش تخصصی برای یادآوری به مشتری است که فکر نکند تنها او نگران است، چون اشخاص دیگری نیز هستند که نگرانی‌های مشابهی دارند و بعد به آنها پاسخ قانع‌کننده‌ای بدهید.

به‌طور مثال، شاید مشتری بگوید: «قیمت این بیمه‌نامه خیلی بالاست!». به او بگویید: «خانم / آقای ...، من نگرانی شما را درک می‌کنم، دیگران نیز مثل شما "فکر می‌کردند"، ولی بعد از خرید این بیمه‌نامه نظرشان کاملاً عوض شد. آنها متوجه شدند که گرچه کمی بیشتر پرداخته‌اند ولی ارزش بیمه‌نامه‌ای که دریافت کرده‌اند بیش از مبلغی بوده که پرداخته‌اند.»

اصولاً مشتریان بیش از اندازه تحت‌تأثیر افراد دیگری که آن بیمه‌نامه را خریده‌اند، قرار می‌گیرند. درحقیقت، وقتی خاطرنشان می‌کنید که افراد دیگری که نگرانی‌های مشابهی داشتند خرید کرده‌اند و از نتیجه‌ی کارشان راضی و خرسند هستند، آنها آرام می‌شوند، حرف‌های شما را باور می‌کنند و تصمیم می‌گیرند که خرید کنند.

13. از روش قبلی در بسیاری از موقعیتهای فروش استفاده کنید:

اگر مشتری گفت: «همه‌ی فروشندگان بیمه هنگام فروش، وعده‌های خدمات پس از فروش و همکاری کامل در لحظه وقوع حادثه را می‌دهند. ولی هنگام عمل به هیچکدام عمل نمی‌کنند و خود من بارها فریب اینگونه فروشندگان بیمه را خورده‌ام.» به او بگویید: «آقای/خانم...، من کاملاً احساس شما را درک می‌کنم. کشتریان دیگری نیز احساس شما را داشتند و البته این موضوع بسیار مهمی است ولی مطمئن باشید که خدمات و پوشش‌های شرکت ما دقیقاً همان چیزهایی هستند که من درحال حاضر به شما گفتم.» درصورت امکان و برای اثبات ادعای خود، نامه یا توصیه‌نامه‌ای که حاوی ابراز رضایت مشتریان قبلی شما هستند، به وی نشان بدهید. و بگویید: «آیا این نگرانی شما را برطرف می‌کند؟»

14. نه ایراد رایج که باید به آنها پاسخ دهید:

ایراد اول: انتقادات ناگفته:

اولین نوع انتقادات، انتقادات ناگفته هستند. مشتری نگرانی‌هایی در دل دارد ولی با شما چیزی نمی‌گوید. سرش را به نشانه‌ی تأیید تکان می‌دهد و با شما موافقت می‌کند ولی برای خرید بیمه‌نامه، متقاعد نمی‌شود!

برای حل این مشکل، اجازه بدهید مشتری‌تان بیشتر صحبت کند. سؤالات توضیحی و باز (یعنی سؤالاتی که با کلماتی مانند "چرا؟"، "چگونه"، "چطور" و امثال اینها شروع می‌شود و پاسخ‌دادن به آنها با یک کلمه "آری" یا "خیر" ممکن نیست و نیاز به توضیحات بیشتری دارد)، بپرسید، به جلو متمایل شوید و بادقت به جواب‌ها گوش کنید. هرچه مشتری شما بیشتر حرف بزند، احتمال اینکه در میان صحبت‌هایش به شما بگوید که چه چیزی مانع از خرید‌ش می‌شود بیشتر است.

ایراد دوم: بهانه پشت بهانه:

دومین شکل انتقادات، بهانه‌ها هستند. اینها درحقیقت واکنش‌های غریزی به پیشنهادات شما می‌باشند. جملاتی مثل "از آنچه داریم راضی هستیم"، و یا "درحال حاضر سرم خیلی شلوغ است و وقت فکر کردن به پیشنهاد شما را ندارم" و... فقط بهانه هستند. اینها هرگز دلایل اصلی نخریدن بیمه‌نامه نیستند.

بهترین فروشندگان بیمه، در این حالت سرشان را به نشانه‌ی تصدیق تکان می‌دهند، لبخند می‌زنند و موافقت می‌کنند و بعد از آن، برای ادامه‌ی مکالمه سؤال دیگری می‌پرسند.

بهترین راه شکستن مقاومت اولیه‌ی مشتریان، گفتن جملاتی از قبیل: "حق با شماست، ولی بسیاری از افرادی که مثل شما فکر می‌کرده‌اند پس از خرید این بیمه‌نامه، جزو بهترین مشتریان ما شده‌اند و حالا خرید این بیمه‌نامه را به تمام دوستان و آشنایان‌شان نیز توصیه می‌کنند."

با ارائه‌ی چنین پاسخی حواس مشتری را از خود بیمه‌نامه به مشتریان راضی از خرید آن، منحرف می‌کنید. در اینصورت قطعاً واکنش مطلوب مشتری را خواهید شنید: «واقعاً؟! قضیه چیست؟»

سومین ایراد: انتقادات مغرضانه:

نوع بعدی ایرادات، انتقادات مغرضانه است. شما به‌عنوان یک فروشنده بیمه قطعاً با افراد زیادی ارتباط دارید و شاید با افرادی نیز برخورد کنید که از وضعیت‌شان ناراضی، ناراحت و حتی عصبانی هستند. آنها که نمی‌توانند بر سر رئیس یا همسر خود فریاد بزنند، تمام ناراحتی‌شان را بر سر شما خالی می‌کنند!! و تمایل دارند که به‌شدت منفی رفتار کنند. آنها از بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شما انتقاد می‌کنند و آن را با بیمه‌نامه‌های شرکتهای رقیب مقایسه می‌کنند. احتمالاً از قیمت بالا یا شرایط پرداخت اقساط و کیفیت پوشش‌ها شاکی‌اند و بیمه‌نامه‌ی شما را زیر سؤال می‌برند.

اگر می‌خواهید واکنش درستی نشان دهید به‌خطر داشته باشید که منظور آن مشتری، شما نیستید و درحال حاضر شما با شخص دیگری صحبت می‌کنید که انبوه مشکلات، او را در بر گرفته و بدانید که این قضایا به شخص شما مربوط نمی‌باشد. در این حالت شما درگیر یک مسأله عاطفی شده‌اید. وظیفه‌ی شما این است که آرامش خود را حفظ کنید، مثبت و مؤدب باشید و با اطمینان کارتان را ادامه دهید و مطمئن باشید که رفتار شما روی او نیز تأثیر گذاشته، او را آرام می‌کند و درنهایت، او را به صحبت راجع‌به خرید تشویق می‌کند.

چهارمین ایراد: درخواست اطلاعات بیشتر:

چهارمین نوع، تقاضا برای اطلاعات بیشتر است. درحقیقت، این نوع انتقاد از بهترین انواع آن چراکه شما کاملاً در رابطه با پاسخ آن مهارت دارید و می‌دانید که به مشتری چه پاسخی بدهید. هروقت مشتری در رابطه با سود و یا نتیجه‌ی استفاده از بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی از شما اطلاعات خواست، بدانید که به بهترین قسمت فروش رسیده‌اید.

از تمام مهارت‌های‌تان استفاده کنید و از این نوع انتقاد استقبال کنید. مشتری را به‌خاطر آن تحسین کنید و از او سپاسگزاری نمایید. سپس پاسخ سؤالش را بدهید و در انتها بپرسید: «آیا پاسخ من قانع‌کننده بود؟»

پنجمین ایراد: انتقادات خودنمایانه:

نوع پنجم، انتقادات خودنمایانه است. بعضی اوقات مشتری می‌خواهد به شما نشان دهد که چقدر در رابطه با بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شما اطلاعاتش زیاد است. او سعی می‌کند که از شما سؤالات پیچیده‌ای در رابطه با بیمه‌نامه، پوشش‌ها، قوانین و آیین‌نامه‌های جاری و... بپرسد.

وقتی این اتفاق افتاد با آرامی به او پاسخ دهید. به او نشان دهید که چقدر تحت‌تأثیر قرار گرفته‌اید. به‌دقت گوش کنید و اجازه دهید که مشتری فقط صحبت کند. آرام و مؤدب باشید. به‌خاطر داشته باشید وقتی مشتری احساس مهم‌بودن می‌کند و می‌بیند که شما به حرف‌های او بادقت گوش می‌کنید، متمایل به خرید از شما می‌شود.

ششمین نوع ایراد: کنایه‌ها:

ششمین نوع ایراد، کنایه‌ها هستند. این‌گونه از اعتراض، روی شخص شما تأکید می‌کند. مشتری احتمالاً می‌گوید: «به‌نظر می‌رسد که شما کاملاً در کارتان موفق هستید!» و یا: «به‌نظر می‌رسد که حسابی از فروش‌تان پول درمی‌آورید!»

وقتی مشتری به شما حساس می‌شود یعنی زیاد از خودتان تعریف کرده‌اید! مشتری نیز سعی می‌کند پاسخ شما را با کنایه و انتقاد از ظاهر و رفتارتان بدهد.

در این مواقع سعی کنید که دیگر راجع‌به خودتان، خانواده و موقعیت‌تان حرفی به‌میان نیاورید و سؤالی از مشتری بپرسید. سعی کنید بیشتر راجع‌به او حرف بزنید تا خودتان. در ارتباط با احتیاجاتش از او بپرسید و او را مرکز توجه بدانید و مطمئن باشید که دیگر انتقادی نخواهید شنید.

هفتمین نوع ایراد: انتقادات واقعی:

ممکن است با انتقادات واقعی نیز مواجه شوید. هدف این انتقادات، بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شماست. یعنی مشتری نسبت به بیمه‌نامه‌ی شما معترض است. مثلاً می‌گوید: «فکر نمی‌کنم این بیمه‌نامه قادر به حل مشکلات فعلی من باشد» و یا «به‌نظر خوب می‌آید ولی برای من و نیازهای من کافی نیست»

اگر بتوانید پاسخ مناسبی به این نوع انتقادات بدهید، مطمئن باشید که مشتری از شما خرید می‌کند. بهترین راه این است که نامه‌های قدردانی و یا دیگر اسناد دال بر کیفیت خدمات و پوشش‌های بیمه‌نامه‌تان را به مشتری نشان دهید تا او متقاعد به خرید بیمه‌نامه از شما شود. به او اطمینان خاطر دهید که خرید از شما برای او منافع و مزایای بی‌شماری در بر دارد.

هشتمین نوع ایراد: مقاومت اولیه:

رایج‌ترین نوع انتقاد، مقاومت اولیه دربرابر فروش می‌باشد. این نوع انتقاد معمولاً در ابتدای ارائه‌ی بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شما مطرح می‌شود. به‌خاطر داشته باشید تا زمانی که به این نوع انتقاد پاسخ مناسبی ندهید، مشتری با ذهن بسته به شما گوش می‌کند. مقاومت اولیه در برابر فروش را کم کنید و بگویید: «آقای/خانم...، از اینکه برای من وقت گذاشتید، خیلی متشکرم؛ لطفاً خیال‌تان راحت باشد! امروز قصد فروش هیچ‌چیز را به شما ندارم! فقط می‌خواهم از شما چند سؤال بپرسم تا ببینم من و شرکت من چطور می‌توانیم در رسیدن به اهداف‌تان به شما کمک کنیم. از نظر شما مانعی وجود ندارد؟»

وقتی مشتری آرام شد و به شما اجازه‌ی پرسیدن سؤالات را داد، فوراً پرسش‌های از پیش مشخص‌شده‌تان را بپرسید تا متوجه احتیاجات واقعی او بشوید.

نهمین نوع ایراد: آخرین انتقاد:

آخرین و رایج‌ترین نوع، انتقاداتی هستند که به آنها واپسین انتقادات می‌گوییم. شما بیمه‌نامه‌تان را معرفی کرده‌اید و مشتری نیز کاملاً از مزایای آن آگاهی یافته است و در ارتباط با بیمه‌نامه مذکور، اطلاعات کاملی به‌دست آورده و از قیمت آن نیز مطلع شده است. با اینکه تقریباً در آستانه خریدکردن اس ولی هنوز شک دارد و دو دل است.

می‌پرسد: «از کجا بدانم تصمیمی که می‌گیرم تصمیم خوب و مناسبی است؟» و یا می‌پرسد: «آیا مطمئن هستید که این بهترین راه ممکن است؟» با احترام به صحبت‌های او گوش کرده و او را متقاعد کنید که بیمه‌نامه‌ی شما با بهترین قیمت و برترین پوشش‌های ممکن عرضه می‌شود و هر کس از آن استفاده نموده کاملاً خوشنود و راضی می‌باشد. در اینصورت است که شما قادر خواهید بود بر آخرین انتقاد مشتری غلبه کنید.

15. خیلی سریع به‌سراغ سؤال نهایی بروید:

پس از آنکه به ایرادات وارده پاسخ گفتید می‌توانید فوراً سؤال پایانی را مطرح سازید:

"بسیار خوب، کدام‌یک از این دو را انتخاب می‌کنید؟"

و یا "خریدتان را این هفته انجام می‌دهید یا هفته بعد؟"

نکته در اینجاست که سؤال شما باید به‌گونه‌ای باشد که مشتری هرکدام از دو راه پیشنهادی شما را انتخاب کند، به‌منزله‌ی خرید می‌باشد! سپس می‌توانید فرم بیمه‌نامه را تکمیل کنید تا خریدار آن را امضاء نماید. همیشه به‌خاطر داشته باشید که آخرین بهانه و ایراد مشتری، با اینکه بسیار مهم است ولی شما باید سعی کنید آن را جدی نگیرید و به آن واکنش نشان ندهید. به‌جای آن، با لبخند بگویید: «افراد زیادی به‌هنگام خرید، سؤالاتی مثل سؤالات شما را می‌پرسند. ولی اطمینان داشته باشید که هیچ‌جای نگرانی نیست."

16. آخرین دل‌نگرانی‌ها:

آخرین دل‌نگرانی‌های مشتری، بسیار تأثیرگذار می‌باشد. فرض کنید بیمه‌نامه‌تان را ارائه کرده‌اید و خریدار مشخصاً مایل به خرید بیمه‌نامه‌ی پیشنهادی شماست. اما ناگهان می‌گوید: «نمی‌دانم این بیمه‌نامه را بخرم و یا به وقت دیگری موکول کنم؟!»

برای درک این دل‌نگرانی، از او بپرسید: «آقای/خانم مشتری، به‌نظر می‌رسد چیزی در ذهن شماست که مانع خرید این بیمه‌نامه می‌شود. اجازه دهید از شما بپرسم آن چیست؟ آیا قیمت آن، ذهن شما را مشغول کرده است؟»

با ترکیب دو سؤال فوق، می‌توانید آنها را با هم بپرسید و کاری کنید که مشتری فقط بتواند با "بله!" یا "خیر!" پاسخ شما را بدهد؛ یعنی بگوید: «بله! مسأله‌ی اصلی، قیمت آن است.» و یا بگوید: «نه! اصلاً مسأله‌ی قیمت مطرح نیست.»

صرف‌نظر از جوابی که به شما می‌دهد، نگرانی‌اش را درک کنید و بگویید: «بله! مسأله بسیار مهمی است. اما آیا غیر از این، دلیل دیگری هم وجود دارد که مانع از خریدن شما می‌شود؟»

17. به‌دنبال دلیل واقعی باشید:

در بسیاری از مواقع، خریدار تمایلی به گفتن دلیل واقعی شک و تردیدش ندارد. او می‌داند به‌محض مطرح‌کردن آن، پاسخ قانع‌کننده‌ای ازسوی شما دریافت خواهد کرد و دیگر هیچ بهانه‌ای برای خریدنکردن بیمه‌نامه، باقی نمی‌ماند. به‌همین دلیل، سعی می‌کند همواره بهانه‌ای داشته باشد. او نمی‌خواهد مشکلش را به شما بگوید و گاهی اوقات نیز دلایل غیرمهمی را ذکر می‌کند که هیچکدام‌شان دلیل واقعی شک و تردیدش نمی‌باشد!

بدون توجه به پاسخ خریدار، مجدداً بگویید: «علاوه‌بر آنچه گفتید، آیا دلیل دیگری هم وجود دارد که باعث ایجاد شک و تردید در خرید شما شده؟» سؤالات را تا زمانی که مشتری بگوید: «نه! این دلیل آخر بود.» ادامه دهید.

آخرین پاسخی که به این مجموعه سؤالات، داده می‌شود، دلیل واقعی و یا بهانه‌ی اصلی می‌باشد که البته می‌تواند اینگونه بیان شود: «مطمئن نیستم که بتوانم آن را بخرم» و یا «مطمئن نیستم که پوشش‌های بیمه‌نامه‌ی شما، همانطور که شما می‌گویید باشد.»

18. سعی کنید رضایت‌خاطر مشتری‌تان را به‌دست بیاورید:

سپس در ادامه بگویید: «آقای/خانم مشتری، اگر بتوانیم نظر شما را کاملاً برآورده کنیم، آیا از ما خرید خواهید کرد؟» سکوت کنید و منتظر جواب بمانید. وقتی درنهایت می‌گوید: «اگر پاسخ مناسبی به من بدهید، برای خرید این بیمه‌نامه تصمیم‌گیری می‌کنم»، از او بپرسید چه چیزی نظرش را جلب خواهد کرد؟ و مجدداً سکوت کنید تا او بتواند به‌درستی تصمیم بگیرد.

در این مرحله از فروش، معمولاً مشتری می‌گوید: «بسیار خوب! اگر بتوانید این کار یا آن کار را انجام دهید، یا اگر بتوانم با شخص دیگری که در شرایط مشابهی قرار دارد، صحبت کنم، برای خرید از شما آماده می‌شوم». این زمان نهایی فروش است که در آن باید برای ایرادات اصلی و اساسی خریدار، دلایل قانع‌کننده‌ای پیدا کنید. سپس به مشتری نشان دهید که دلیل خوبی برای پاسخ به ایرادش دارید و می‌توانید نظرش را کاملاً جلب کنید و سفارش خرید بیمه‌نامه را بگیرید.

19. ایرادات مربوط به قیمت بیمه‌نامه:

از هزاران‌هزار خریدار، پس از خرید کالا یا خدمات گوناگون و از جمله بیمه، مصاحبه‌های زیادی به‌عمل آمده است. درطول جلسات و گفتگوهای فروش، آنها سؤالات زیادی راجع‌به قیمت می‌پرسیدند. اما وقتی مدتی بعد، با آنها مصاحبه شد و از آنها پرسیده شد: «دلیل واقعی که تصمیم به خرید این کالا (یا خدمات) به‌جای کالا (خدمات) مشابه رقبا گرفتید، چیست؟» هیچ‌یک از آنها به قیمت کالا (یا خدمات) مذکور، اشاره نکردند!

نکته اصلی این است که "مشتریان به ارزان‌ترین قیمت و یا خدمات آن فکر نمی‌کنند. بلکه آنها قیمتی عادلانه، منطقی و مناسب می‌خواهند؛ نه پایین‌ترین قیمت!"

مشتری همیشه با پرداخت قیمت کم، قصد پس‌انداز پول بیشتری را دارد، ولی وقتی بهای کالا یا خدمات مربوطه، پایین باشد و درمقابل، معیوب باشد، خریدار، نا امید شده چون نمی‌تواند از آن، سود ببرد؛ آنگاه آرزو می‌کند که ای‌کاش به‌جای توجه به قیمت پایین‌تر، به کیفیت بالاتر آن توجه می‌کرد. یک ضرب‌المثل قدیمی انگلیسی می‌گوید: «هنوز آنقدر ثروتمند نشده‌ام که جنس ارزان بخرم!»

20. هیچ‌کس نمی‌خواهد پول اضافه بپردازد:

درعین‌حال، هیچ‌کس نمی‌خواهد پول اضافه بپردازد. هیچ‌کس نمی‌خواهد بیشتر از آنچه لازم است و یا بیشتر از کسانی که بیمه‌نامه‌ی مشابهی را خریداری کرده‌اند، پول بپردازد. همه‌ی ما به‌دنبال بهترین قیمت‌ها هستیم. اما می‌دانیم که قیمت پایین‌تر، همیشه بسیاری از مشکلات را به‌دنبال خواهد داشت.

وقتی آخرین ایراد و بهانه درمورد قیمت مطرح شد، باید به چشمان خریدار نگاه کنید و او را مطمئن سازید که قیمت مناسبی می‌پردازد. به او بگویید: «آقای/خانم مشتری، قیمت این بیمه‌نامه بسیار مناسب است. وقتی به پوشش‌ها و تعهدات ما نسبت به این قرارداد خوب فکر کنید، مطمئناً به این نتیجه می‌رسید که خرید خوبی کرده‌اید و خوشحال خواهید شد.»

(این مقاله در سه قسمت پیاپی ارائه می‌گردد و در هر قسمت، 10 تکنیک کاربردی در پاسخگویی به اعتراضات آموزش داده شده است. قسمت سوم، در روزهای آتی در اختیار شما قرار خواهد گرفت)

منبع: وبسایت آموزشی بیمه‌مارکتینگ

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
استفاده از اینترنت باعث افزایش عملکرد بازاریابی بیمه عمر می شود

 

نتایج یک تحقیق نشان می دهد:
استفاده از اینترنت باعث افزایش عملکرد بازاریابی بیمه عمر می شود
بازاریابی اینترنتی

در یک مطالعه پژوهشی، اثبات شد که استفاده از اینترنت باعث افزایش عملکرد بازاریابی بیمه عمر می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، الهه اسماعیلی آهنگر کلایی در پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان "بررسی تاثیر اینترنت بر عملکرد بازاریابی بیمه عمر" با استفاده از پرسشنامه و توزیع آن بین مدیران و کارشناسان بیمه عمر در واحدهای ستادی شهر تهران، به بررسی استفاده از اینترنت به عنوان ابزاری برای ارتباط، تحقیقات بازار،‌ فروش،‌بهبود چهره تجاری، کاهش هزینه و اهداف مربوط به مزیت رقابتی پرداخت.
هدف از تحقیق مورد نظر، شناسایی میزان تاثیر اینترنت بر عملکرد بازاریابی بیمه عمر بود.
تحقیق مورد بحث مشتمل بر مجموعه شرکت‌های بیمه‌ای فعال در ایران بوده که به طور مستقیم خدمات بیمه عمر به مشتریان ارائه می‌دهند.
بر اساس نتایج حاصل از تحقیق،استفاده از اینترنت باعث افزایش عملکرد بازاریابی بیمه عمر می‌شود و مهمترین آیتم‌ها برای توسعه عملکرد بازاریابی بیمه عمر با استفاده از بازاریابی الکترونیکی،‌ پایگاه داده و منابع انسانی هستند.‌بکار‌گیری اینترنت باعث تسهیل ارتباطات در بازاریابی بیمه عمر می‌شود. شرکت‌های بیمه که برای تسهیل ارتباطات در بازاریابی بیمه عمر از اینترنت استفاده می‌کنند باید توجه خود را روی منابع انسانی و تبلیغات متمرکز کنند.
به‌کار‌گیری اینترنت باعث تسهیل تحقیقات در بازاریابی بیمه عمر می‌شود. شرکت‌های بیمه با توجه به دو عامل منابع انسانی و تبلیغات در کاربرد اینترنت می‌توانند باعث تسهیل تحقیقات در بازاریابی بیمه عمر شوند. اینترنت باعث بهبود چهره تجاری شرکت‌های فعال در بیمه عمر می‌شود. مهمترین آیتم‌های بهبود چهره تجاری شرکت‌های فعال بیمه عمر با استفاده از بازاریابی الکترونیکی، منابع انسانی و تبلیغات هستند. لذا شرکت‌های بیمه با توجه به این دو عامل در به‌کار‌گیری اینترنت می‌توانند چهره تجاری خود را در زمینه بیمه عمر بهبود بخشند. به‌کار‌گیری اینترنت باعث کاهش هزینه‌ها در بازاریابی بیمه عمر می‌شود. شرکت‌های بیمه با به‌کار‌گیری اینترنت و با توجه به پایگاه داده خود می‌توانند هزینه‌های بازاریابی بیمه عمر خود را کاهش دهند.شرکت‌های بیمه برای به‌دست آوردن یک مزیت رقابتی پایدار در بازاریابی بیمه عمر با استفاده از اینترنت بهتر است روی پایگاه داده‌ها تمرکز کنند.
موفق باشید...

برگرفته از سایت بیمه مارکتینگ

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
7 گام اساسی در راستای افزایش فروش بیمه

 

7 گام اساسی در راستای افزایش فروش بیمه

دکتر مهدی فخارزاده (فروشنده‌ی شماره یک بیمه‌عمر در جهان و عضو ارشد کمپانی معظم MetLife در امریکا و سراسر جهان)، معتقد است که شما بدون یک برنامه و پلان سازمان‌یافته‌ی فروش در بیمه، هرگز امکان موفق‌شدن را نخواهید داشت. در همین راستا و درجهت ایجاد چنین برنامه‌ی فروش سازمان‌یافته‌ای، ما به شما 7 مرحله‌ی اساسی را پیشنهاد می‌کنیم که به‌کمک آنها، قادر به ایجاد یک برنامه‌ی سازمان‌یافته‌ی فروش خواهید بود:

 

بیمه عمر و بازنشستگی بیمه نوین بیمه ای مطمئن برای اینده شما با ما تماس بگیرید 09390316265 - 01713329597 -----
آخرین مطالب ...
» آیین نامه های بیمه مرکزی
» سامانه استعلام بیمه نامه
» جدیدترین استعلام حق بیمه خودرو شخص ثالث
» برای دیگران دست و پا باشید
» بیمه
» حوادث
» بیمه درمانی
» بیمه زندگی
» دلنشینترین هدیه
» معجزه ی روبان آبى
» ویژگی سازمان های متفکر
» سامانه
» مزایای بیمه بازنشستگی بیمه نوین
» شروع شد
» روشهای نگهداری (طولانی مدت) بازاریاب در نمایندگی های بیمه
» چگونه بازاریاب بیمه استخدام کنیم؟
» جدول حداکثر حق بیمه نامه شخص ثالث
» جدیدترین استعلام حق بیمه شخص ثالث ویژه خودروهای سواری
» بازی ردشدن در فروشندگی بیمه

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com